Detachering via PSN

Detachering via PSN behoort tot een van de vele mogelijkheden die wij u bieden. Zeker wanneer u te maken heeft met langdurige opdrachten of projecten, kan detachering voor u aantrekkelijk zijn. U loopt als opdrachtgever namelijk geen enkel risico met betrekking tot ziekte en ontslag. Hiermee kunt u zonder zorgen de focus leggen op uw dagdagelijkse gang van zaken. Dat is wel zo prettig natuurlijk.

Tijdelijke versterking

Bij detachering huurt u ons gekwalificeerd personeel in. Hierbij komt de kandidaat bij u te werken, waarbij PSN formeel gezien de werkgever is. Detachering kan in meerdere gevallen interessant zijn. Stel dat u bijvoorbeeld een tijdelijke versterking van uw bedrijf zoekt waarbij speciale kennis of vaardigheden nodig zijn. Wij helpen u aan vakkrachten die verstand van zaken hebben. Daar kunt u van op aan.

Voordelen van detachering

Onze gedetacheerden zijn vaak al langere tijd aan ons verbonden. Hiermee weten zij zich dan ook snel wegwijs te maken binnen uw bedrijf. U beschikt dus over deskundig personeel dat zich snel weet in te werken én een frisse blik heeft.

  • U voorkomt langdurige wervingskosten;
  • Wij dragen risico’s met betrekking tot ziekte en ontslag;
  • Gespecialiseerd personeel weet zich direct in te werken.

Meer informatie over detachering?

Wilt u meer te weten komen over detachering via PSN? Aarzel niet en neem contact met op ons. Als jarenlange specialist in de arbeidsbemiddeling geven wij u graag advies over wat een passende oplossing is voor uw personeelsbehoefte. Wij denken met u mee.

Neem contact op of bel ons direct op 0591 - 679 488 of stuur een email op info@projectsupportnederland.nl.