Payroll via PSN

Duidelijkheid over uw personeelskosten en flexibiliteit zijn vast belangrijke zaken voor uw organisatie. PSN biedt u de mogelijkheid om via payroll personeel in te huren zonder de risico’s die wij het werkgeverschap horen. Dit stelt u in staat te focussen op wat écht belangrijk is voor u.

Payroll is voor kleine én grotere organisaties

Als u gebruik wilt maken van gekwalificeerd en goed personeel en niet de risico’s van het werkgeverschap wilt dragen, is payroll ideaal. Ook wanneer u zelf de werving en selectie wilt verzorgen, kunt u de betreffende medewerker bij PSN op de payroll zetten. De medewerker gaat bij ons in dienst op basis van de bij u geldende CAO. Het voordeel voor uw is dat u de regie en verantwoordelijkheid houdt voor de personeelsinzet en operationele aansturing. U heeft hiermee geen zorgen en omkijken administratie en kunt zich toeleggen op uw bedrijfsvoering.

Het gemak van payroll – voorkom administratieve rompslomp

PSN is op papier de juridisch werkgever en neemt uw arbeidsrechtelijke risico’s over. Hiermee voorkomt u ook alle administratieve taken die daarbij komen kijken. Denk daarbij aan het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, verzekeringen, loondoorbetalingen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, etc.

Verdere voordelen van payroll zijn als volgt:

  • U bent zelf volledig verantwoordelijk voor de aansturing op de werkvloer;
  • Uw financiële administratie wordt een stuk eenvoudiger;
  • U kunt zich beter concentreren op uw eigen kerntaken;
  • Geniet van flexibiliteit. U kunt zelf personeel werken maar (nog) niet in dienst nemen.

PSN denkt met u mee

Payroll is slechts één van de mogelijkheden die PSN u aanbiedt. Lijkt het u interessant om eens te spreken over de mogelijkheden van payroll voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn al jarenlang specialist in de arbeidsbemiddeling en weten daarom precies wat voor u belangrijk is en waar u op moet letten. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn en wat de best passende oplossing is voor uw organisatie; zowel nu als in de toekomst! PSN denkt met u mee. Neem contact op of bel ons direct op 0591 - 679 488, stuur een email op info@projectsupportnederland.nl.