Uitzenden via PSN

Via PSN is het mogelijk om uitzendkrachten flexibel op uitzendbasis in te huren. Dit is ideaal wanneer u kampt met pieken in uw productieproces, of als uw vaste medewerker even niet beschikbaar is door ziekte, vakantie of verlof. Bevalt de uitzendkracht zo goed dat u hem of haar in dienst wil nemen? Dat kan, we spreken dan van uitgestelde werving & selectie.

Het belang van een juiste match

Bij PSN begrijpen wij dat mensen het meest waardevolle bezit zijn van een organisatie. Een organisatie staat of valt immers met de kwaliteit van de medewerkers. De mensen op de werkvloer moeten goed bij de organisatie én bij elkaar passen om tot goede prestaties te komen. Dit vraagt om een juiste match tussen arbeidskracht en opdrachtgever. PSN is gespecialiseerd in het maken van deze match.

Uw organisatie versterken op uitzendbasis

Bij PSN hebben we een groot netwerk van capabele vakkrachten in uw branche of regio die beschikbaar zijn om op uitzendbasis uw organisatie te versterken. PSN zorgt ervoor dat uw organisatie moeiteloos blijft draaien op het moment dat het wat drukker wordt. Onze kantoormedewerkers komen uit uw branche en weten precies waar uw organisatie behoefte aan heeft. We denken graag met u mee. Bij sommige opdrachtgevers zitten we zelfs in-house. Zij zorgen hiermee voor een directe lijn met PSN als betrouwbare partner op het vlak van arbeidsbemiddeling.

De voordelen van uitzenden via PSN:

Een medewerker op uitzendbasis inhuren via PSN kent vele voordelen. Denk daarbij aan:

  • De uitzendkracht staat niet bij u, maar bij ons op loonlijst;
  • Als opdrachtgever draagt u geen werkgeversrisico’s – en verplichtingen;
  • U geniet van een verlengde proefperiode en een beperkte opzegtermijn.

Heeft u een vacature in te vullen? Neem contact op met PSN om de mogelijkheden te bespreken. contact op, bel ons direct op 0591 - 679 488 of stuur een email op info@projectsupportnederland.nl.