Werving & selectie via PSN

Het kan zijn dat uw organisatie te kampen heeft met functies die lastig in te vullen zijn in de sectoren asbestsanering, bouw en techniek, metaal of de olie- of gasindustrie. Dit kunnen functies zijn die u op korte termijn in wilt vullen, of juist voor de lange termijn (met het oog op de toekomst). Heeft uw organisatie lastig in te vullen functies waarbij u niet goed weet hoe u deze moet invullen? Dan bent u bij PSN aan het juiste adres.

In de praktijk

Bij werving en selectie geeft u een profiel door van de kandidaat die u graag uw organisatie ziet versterken. Wij kennen – dankzij ons netwerk en jarenlange ervaring – de Nederlandse arbeidsmarkt door en door. U vertelt ons wat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag:

  • Allround of specialist;
  • Tijdelijk of vast werk;
  • Fulltime of parttime.

De voordelen van werving & selectie

Werving en selectie kent voor u als opdrachtgever meerdere voordelen. U kunt dan denken aan:

  • U hoeft geen tijd, geld en moeite te steken in het wervingsproces, u kunt zich concentreren op uw core business;
  • Er zijn alleen kosten verbonden wanneer u een kandidaat in dienst neemt;
  • PSN heeft een gespecialiseerd recruiter in dienst; het traject is dus efficiënt en effectief.

Bent u geïnteresseerd in de diensten PSN op het vlak van werving en selectie? Of past een andere vorm zoals uitzenden beter bij uw vraagstuk? Wat het dan ook mag zijn, wij adviseren u graag en denken met u mee. Meerdere jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling en een team dat in zijn kern al jarenlang actief met elkaar samenwerkt, maken dat u op ons kunt rekenen.

Neem contact op of bel ons direct op 0591 - 679 488 of stuur een email op info@projectsupportnederland.nl.