Trainingscentrum

Heb je nog niet de benodigde certificaten die een bepaalde functie van je vraagt? Neem dan contact met ons op. Wij hebben namelijk een eigen trainingscentrum bij onze vestiging in Emmen. Als je langskomt op ons trainingscentrum ervaar je meteen wat je zoal kunt verwachten op de werkvloer bij je nieuwe opdrachtgever. Zo wordt je goed voorbereid.

Asbestverwijdering

We hebben een speciale – luchtdichte – ruimte gecreëerd gericht op asbestverwijdering. Zo trainen we onze mensen volgens de containment-techniek. Dit is een veilige vorm van asbestverwijdering. Containment houdt namelijk in dat de ruimte waarin asbest zich bevindt, wordt afgeschermd van de rest van het gebouw. De ruimte is hiermee volledig luchtdicht waardoor asbestdeeltjes niet kunnen ontsnappen uit de ruimte.

VCA-trainingen

Het mooie van ons trainingscentrum is dat wij VCA-trainingen kunnen verzorgen. Je verkrijgt hiermee de juiste papieren die je in staat stellen aan de slag te gaan. Ook krijg je een goed beeld en daarmee feeling wat je kunt verwachten bij een opdrachtgever. Wil je meer weten over onze scholingsmogelijkheden? Neem dan contact op.